Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα με 84-78 του Περιστερίου, για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να είναι σε… τρελά κέφια και τον Εβάν Φουρνιέ να τον αποθεώνει, με ένα ποστάρισμα στα social media.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ, που δεν αγωνίστηκε στο ματς για λόγους ξεκούρασης, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης πόσταρε ένα βιντεάκι με μία… κόμπρα, που είναι και το παρατσούκλι του Έλληνα γκαρντ.
Ο Λαρεντζάκης, απόντος του Φουρνιέ, βρήκε αρκετά λεπτά στο ροτέισον του Γιώργου Μπαρτζώκα και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους και 1/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 2/2 βολές, σε κάτι λιγότερο από 20 λεπτά, με καθοριστικά καλάθια αλλά και άμυνες στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.
Την επόμενη εβδομάδα, ακολουθούν για τον Ολυμπιακό εκτός έδρας ματς με την Μονακό και εντός έδρας παιχνίδι με την Παρί, την Τετάρτη και την Παρασκευή αντίστοιχα, για την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Για την επόμενη αγωνιστική της Stoiximan GBL, ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Ρόδο με τον Κολοσσό (8/12, 17:15).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.