Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ – Η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ (pic)
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του για το ματς με τον ΟΦΗ – Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το δύσκολο ματς στο Ηράκλειο.
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 13η αγωνιστική της Super League (17:00) σε μία πολύ δύσκολη δοκιμασία για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν το τρίποντο για να μείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που ο Βάσκος τεχνικός προχωράει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι στο Βουκουρέστι κόντρα στη Στεάουα για το Europa League.
Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση που παίζει ο Ολυμπιακός στην Κρήτη
Λίγο πριν την έναρξη στην αναμέτρηση στο Ηράκλειο, ο Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την ενδεκάδα, με αρκετές εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Συγκεκριμένα, ο Τζολάκης βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Πιρόλα, Μπιανκόν μπροστά του στο κέντρο της άμυνας και τους Κοστίνια – Ορτέγκα στα άκρα.
Οι Έσε και Στάμενιτς θα αγωνιστούν στον άξονα, παίρνοντας τη θέση των Μουζακίτη και Ντάνι Γκαρθία σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης, με τον Γουίλιαν και τον Τσικίνιο να είναι στις δύο επιθετικές πλευρές και τον Κωστούλα πίσω από τον Ελ Κααμπί.
Η ενδεκάδα που θα παίξει ο Ολυμπιακός στο «Γεντί Κουλέ»: Τζολάκης, Κοστίνια, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ορτέγκα, Στάμενιτς, Έσε, Τσικίνιο, Κωστούλας, Γουίλιαν, Ελ Κααμπί.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Διαιτησία «μαύρα χάλια» από τον Τσακαλίδη στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι Ελληνες διαιτητές δεν πρέπει να ορίζονται σε κρίσιμα ματς. Αποκορύφωμα ο μη καταλογισμός πέναλτι στο 82’
Η Σενεγάλη νίκησε 1-0 την Αίγυπτο με γκολ του Σαντιό Μανέ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νιγηρία - Μαρόκο.
Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μπρούνο Ονιεμαέτσι, οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ξεκινούν βασικοί για Μαρόκο και Νιγηρία, αντίστοιχα, στον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα.