Η μεγάλη παραγωγή με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται να πλημμυρίσει με μουσικές και συγκλονιστικές ερμηνείες τα βράδια μας. Όλα τα επεισόδια του «Maestro» θα μεταδοθούν back to back στο MEGA, απόψε 3, Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.
Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Maestro:
Επεισόδιο 2 (Τρίτη 3 Δεκεμβρίου): Η Γιάννα είναι η αφηγήτρια του επεισοδίου και αυτή που θα κάνει τα πάντα για να διώξει τον Αντώνη από το νησί. Θα μιλήσει στον Δημοσθένη και θα τον φέρει πιο κοντά στην αλήθεια. Οι Ιταλοί ξεκαθαρίζουν στον Φάνη ότι πρέπει να φροντίσει ώστε να σταματήσει ο Δημοσθένης την έρευνά του. Η Αλεξάνδρα έρχεται στο νησί προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Η Χάρις αποφασίζει να τραγουδήσει στο Φεστιβάλ.
Δείτε το trailer του 2ου επεισοδίου:
Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη, Γιάννης Τσορτέκης Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας