Ακόμα μια «σειρήνα» καλεί τον Ματίας Αλμέιδα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Μόνο που αυτή την φορά το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό τεχνικό δεν έρχεται από το MLS ή το Μεξικό αλλά από την Βραζιλία και την Σάντος.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του βραζιλιάνικου Μέσου «Trivela», οι άνθρωποι του συλλόγου παρακολουθούν την περίπτωση του 50χρονου, καθώς ο Λουίς Κάστρο, που είναι ο βασικός υποωψήφιος για την θέση δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση. Βέβαια το δημοσίευμα αναφέρει πως η Σάντος δεν έχει έρθει σε επαφή με τον τεχνικό της ΑΕΚ.
🚨 EXCLUSIVO: segundo apuração da Trivela, Matías Almeyda é um nome observado pela diretoria do Santos, já que Luís Castro ainda não respondeu se aceita trabalhar no clube em 2025.
Η ιστορική Σάντος βρίσκεται στην πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας και έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορά και στην Serie A.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.