Ένας 19χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς σήμερα τα ξημερώματα όταν επιχείρησε να βάψει με σπρέι τοίχους και τζαμαρίες στον σταθμό του μετρό Θεσσαλονίκης στην Βενιζέλου.
Ο νεαρός έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και συνελήφθη άμεσα, ενώ το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Στον εισαγγελέα
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες φθορές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έβαψε σε τοίχους και τζαμαρίες του σταθμού “Βενιζέλου” του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.