Ο Άλκης Νικηφοριάδης αναλαμβάνει Chief Operating Officer στo SHOPFLIX με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της εταιρείας στην ελληνική αγορά.
Με επαγγελματική πορεία που μετράει περισσότερα από 15 χρόνια και μια αξιοσημείωτη διαδρομή σε κορυφαίους οργανισμούς, όπως οι Johnson & Johnson, Vivartia Holding, Aegean Airlines, Velti S.A. και YourHero/Douleutaras, ο Άλκης θα συμβάλλει στο νέο κύκλο ανάπτυξης της εταιρείας.
Ειδικότερα ο Άλκης Νικηφοριάδης θα αναλάβει νευραλγικούς τομείς και συγκεκριμένα το Εμπορικό και τα Οperations του SHOPFLIX.
Οι περιοχές αυτές βρίσκονται στον πυρήνα της λειτουργίας του SHOPFLIX και με την προσθήκη του στο δυναμικό της εταιρείας αναμένεται να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.
Ο Χρήστος Καλογεράκης, CEO του SHOPFLIX σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε μία φάση πολύ μεγάλης ανάπτυξης με το μερίδιό μας να κινείται σε διπλάσια επίπεδα και συνεχή αύξηση του πελατολογίου. Ως εκ τούτου η δημιουργία αυτού του ρόλου ήταν απαραίτητη. Ο Άλκης, με μεγάλη εμπειρία σε πολυεθνικές και scale up εταιρίες, με ένα πολύ μοντέρνο τρόπο σκέψης βασισμένο σε δεδομένα και νέες τεχνολογίες έρχεται να συνδυάσει την τεχνογνωσία του με το Όραμα του SHOPFLIX, φέρνοντας προστιθέμενη αξία στην εμπειρία των πελατών και ενδυναμώνοντας τις σχέσεις του SHOPFLIX με τα συνεργαζόμενα καταστήματα».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας