H ποιότητα του Ολυμπιακού κάνει τη διαφορά (vid)
O Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη, καταθέτοντας κλάση και ασφαλώς πάθος. Τα πρωτεία, είναι προφανές, του ανήκουν.
Ηταν από αυτά τα ματς που δεν θέλεις να ολοκληρωθούν. Οι φίλοι του βόλεϊ και αναμφίβολα όσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, καταχάρηκαν σερβίς και μπλοκ, κόντρα επιθέσεις και …βουτιές από τους λίμπερο προκειμένου να σώσουν μια μπαλιά.
Και νικητής; Μα, ο Ολυμπιακός. Την περασμένη Τετάρτη στην Αρτα, οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν για το Σούπερ Καπ με 3-0 του ΠΑΟΚ. Κυρίαρχοι και σε αυτή τη διοργάνωση, όπως συνολικά έχουν το «πάνω χέρι» στο βόλεϊ. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίξεις με έναν δυνατό αντίπαλο μέσα σε λίγα 24ωρα. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 στο Παλατάκι, ο Δικέφαλος είχε απάντηση, έφτασε στο 2-2 και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ψυχολογία και προηγήθηκαν αρχικά με 5-1, εν συνεχεία με 10-5 και κάπου εκεί χάσαμε την τηλεοπτική μετάδοση! Ο λόγος; Ηρθαν (με επιλογή, ασφαλώς…) πλάνα από τη Βουδαπέστη, με δεδομένο πως το κρατικό κανάλι προτίμησε να δείξει το παγκόσμιο κολύμβησης σε 25άρα πισίνα. Και το ευρύ κοινό έχασε κάτι εντυπωσιακό, γιατί πολύ απλά προέκυψε ανατροπή που δεν συμβαίνει συχνά στο βόλεϊ από τότε που καταργήθηκαν οι αλλαγές και κάθε φάση είναι πόντος.
Στο πέμπτο σετ, λοιπόν, ο Τζούριτς θυμήθηκε πόσο δυνατά σερβίς μπορεί να κάνει, ο Κουμεντάκης βρήκε τον καλό εαυτό του, αυτόν που είχε χάσει προς το τέλος του τέταρτου σετ και ο Ατανασίεβιτς επιβεβαίωσε πόσο ποιοτικός είναι. Αποτέλεσμα; Ένα επιμέρους για τον Ολυμπιακό 2-10(!), μάλλον ανεπανάληπτο σε παιχνίδι ντέρμπι. Και ο Ολυμπιακός έφτασε στο 15-12 και τη νίκη, καταθέτοντας κλάση και ασφαλώς πάθος για τη νίκη. Τα πρωτεία, είναι προφανές, του ανήκουν.
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442