Το ψαλιδάκι του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, κόντρα στην Έβερτον, είναι το καλύτερο γκολ της χρονιάς, με τον Αργεντινό να κερδίζει το «Puskás Award», στα βραβεία «The Best» που διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA).
Δείτε το γκολ του Γκαρνάτσο
Ο νεαρός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στην ίδια λίστα με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο έχει ως είδωλο και Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι έχουν κερδίσει κατά το παρελθόν τον εν λόγω βραβείο.
«Ο Νταλότ σέντραρε τη μπάλα και αυτή ήρθε λίγο πίσω μου, οπότε ήταν αδύνατο να κάνω κεφαλιά. Όταν η μπάλα ήταν στον αέρα, σκέφτηκα ότι ήταν η στιγμή να το κάνω.
Είχα δοκιμάσει αυτή την τεχνική τόσες φορές στην προπόνηση. Σκέφτηκα, ότι είναι η ώρα να το κάνω, να δω τι θα συμβεί. Και σκόραρα, οπότε ήταν τέλειο», είχε αναφέρει στην ιστοσελίδα της FIFA ο Γκαρνάτσο.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.