«Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος θα έμενε πίσω για να αμυνθεί. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και μας κόστισε. Έπειτα ο αντίπαλος είχε το πέναλτι, εμείς κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε».
Παπαδόπουλος: «Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα»
Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Έτσι όπως ήρθε το ματς στα τελευταία λεπτά, σίγουρα μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα αλλά αν δούμε τη γενική εικόνα του παιχνιδιού, θεωρώ ότι η ΑΕΚ στο α’ ημίχρονο δικαιούταν ένα γκολ με τις ευκαιρίες που είχε, αντέξαμε εκεί, είχαμε σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακα μας, στο β’ ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε τόσο πολύ, δεχθήκαμε πίεση αλλά δεν κινδυνέψαμε, η ΑΕΚ δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες.
Είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα, παρότι στο τέλος χάθηκαν δύο βαθμοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δείχνουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, με πλάνο, βεβαίως με τις μεγάλες ομάδες δεχόμαστε πίεση είναι φυσιολογικό αλλά σίγουρα τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι σίγουρος ότι θα βάζω πάντα τον πήχη παραπάνω γιατί και η ομάδα και οι παίκτες το αξίζουν» τόνισε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Έχω πει ξανά ότι στη ζωή και στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις υψηλότερους στόχους και να προσπαθείς να τους πετυχαίνεις. Δεν χρειάζεται να μεμψιμοιρούμε και να κοιτάζουμε προς τα κάτω. Άλλωστε οι θέσεις 5-8 είναι τρεις βαθμοί, δεν πρέπει να κοιτάμε κάτω που είναι τέσσερις η διαφορά, κοιτάμε προς τα πάνω που είναι τρεις».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.