Το όνομα του Νίκλας Ελίασον παραμένει στα ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων ΜΜΕ, με την Γκρέμιο να είναι η βασική ενδιαφερόμενη, αλλά ο Σουηδός εξτρέμ, φέρεται, να αρέσει και στην Σάντος.
Μάλιστα, νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Portaldogremista.com.br» μάλιστα αναφέρει πως: «Ο Ελίασον μπορεί να είναι κοντά στην εκπλήρωση της επιθυμίας του να παίξει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.
Ο στόχος της Γκρέμιο έχει ήδη επικοινωνήσει στην ΑΕΚ την πρόθεσή του να φύγει από τον σύλλογο για να παίξει στη Βραζιλία. Η θέληση του 29χρονου για να φύγει, είναι το πλεονέκτημα των τρικολόρ στις διαπραγματεύσεις».
Θυμίζουμε ότι η Γκρέμιο έχει προτείνει στην ΑΕΚ, αρχικά τον δανεισμό του παίκτη με 500 χιλ ευρώ και οψιόν αγοράς 3,5 εκατ. ευρώ που θα γίνει υποχρεωτική μετά την επίτευξη κάποιων στόχων.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.