Η Καβάλα ήταν η μεγάλη νικήτρια στην αναμέτρηση των ουραγών του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική, ο ΑΟΚ επικράτησε με 1-0 στο ΔΑΚ Κατερίνης του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, αυξάνοντας τις ελπίδες παραμονής του.
Από το ημίωρο κι έπειτα, οι «αργοναύτες» κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Κι αν στο 31’ η γυριστή κεφαλιά του Βασίλη Παπαδόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Τάσου Καραγκιόζη, αυτή του Βασίλη Γαβριηλίδη δέκα λεπτά μετά, βρήκε δίχτυα για το 0-1.
Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του – υπηρεσιακού ως το τέλος τα σεζόν – Γιώργου Αγγελίδη, να πετυχαίνει τη δεύτερη διαδοχική νίκη της και να ξεκολλάει από την τελευταία θέση. Εκεί όπου πλέον βρίσκεται μόνος του ο Εθνικός του Νίκου Θεοδοσιάδη, έχοντας πετύχει, μάλιστα, μόλις τρία (3) γκολ μετά από 14 παιχνίδια.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.