ΗΠΑ: Άρπαξαν από γυναίκα τα κέρδη από το λαχείο… μόλις τα είχε πάρει (Βίντεο)
Άγρια επίθεση δέχθηκε μία γυναίκα στις ΗΠΑ, από την οποία απέσπασαν τα κέρδη λαχείου τα οποία είχε μόλις πάρει από το κατάστημα
Συγκλονιστικό είναι βίντεο που δείχνει την βίαιη επίθεση εις βάρος 83χρονης, με στόχο να της αποσπάσουν τα χρήματα τα οποία είχα πάρει εκείνη την ώρα από μαγαζί, μετά το λαχείο που κέρδισε, στις ΗΠΑ.
Το βίαιο περιστατικό στις ΗΠΑ
Η άτυχη γυναίκα εθεάθη να βγαίνει από ένα κατάστημα στο Ορλάντο της Φλόριντα λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης, όταν ένας άνδρας με κόκκινο πουκάμισο την πλησίασε, φαινομενικά με αδιάφορο τρόπο.
Όταν κάποιος άλλος βγαίνει από το κατάστημα, ο άνδρας φαίνεται να κάνει λίγο πίσω. Όμως, στο τέλος πλησιάζει την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία προσπαθεί να απομακρυνθεί για να προστατεύσει τα μετρητά στο χέρι της. Ο άνδρας την αρπάζει και τη ρίχνει βίαια στο έδαφος, ενώ ο άλλος άνδρας προσπαθεί να τον συγκρατήσει.
Ο δράστης το έσκασε με 200 δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό People.
Δεν ήταν σαφές αν το θύμα τραυματίστηκε.
Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης
Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ κοινοποίησε αρχικά το βίντεο της γυναίκας που έπεσε θύμα «βίαιης ληστείας», λέγοντας: «Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για τον εντοπισμό αυτού του υπόπτου».
Ενημέρωσε την ανάρτηση την Πέμπτη, αναφέροντας: «ΣΥΝΕΛΗΦΗ! Χάρη στη βοήθεια της κοινότητάς μας, ο Tavarez Fleury συνελήφθη και βρίσκεται στη φυλακή!».
Ο δράστης είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για ληστεία, ξαφνική αρπαγή και ξυλοδαρμό ατόμου ηλικίας 65 ετών και άνω, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.
Δεν είναι σαφές αν ο ληστής έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής ή αν έχει προσλάβει δικηγόρο για να μιλήσει εκ μέρους του.
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: «Κλειδί» για τις έρευνες ο σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες – Στους 40 οι νεκροί
- Τι συμβαίνει με τα ταξί (και γιατί μας αφορά)
- Υποκλοπές: Το «ψέμα» της Intellexa στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, το ξερίζωμα μετά τις αποκαλύψεις και τα 395 μολυσμένα SMS
- «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» στο Ολύμπια Μουσικό Θέατρο
- Αγρότες: Διάλογος κατ’ όνομα, εξαγγελίες κατ’ ουσίαν – Χωρίς περιθώρια αλλαγών στα μέτρα
- Ένας χρόνος Τραμπ 2.0, ένας χρόνος χάος – Το MAGA δόγμα «Πρώτα η Αμερική» ως μπούμερανγκ για τις ΗΠΑ;
- Εμμονή Τραμπ με την Γροιλανδία: «Θα την αποκτήσουμε, οι Δανοί δεν μπορούν να την προστατεύσουν»
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442