Ένα από τα πιο… καυτά ονόματα στο γερμανικό ποδόσφαιρο είναι χωρίς αμφιβολία εκείνο του Στέφανου Τζίμα που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Νυρεμβέργη στη δεύτερη κατηγορία.
Το ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο και πολλές μεγάλες ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μίλαν, η Γιουβέντους και άλλες έχουν μπει στο… κόλπο για την απόκτησή του σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Στη… μάχη φαίνεται πως ρίχνεται και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία είδε τον Ομάρ Μαρμούς να συμφωνεί με τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ και βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού για να τον αντικαταστήσει.
Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το «Sky Sport» η Νυρεμβέργη αναμένεται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα που υπάρχει στον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ, έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, με σκοπό να τον πουλήσει με 25 εκατομμύρια συν τα όποια μπόνους.
Με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου έχει σκοράρει 27 γκολ και έχει μοιράσει 6 ασίστ σε 67 εμφανίσεις.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Η Βίρτους Μπολόνια «βύθισε» ακόμη περισσότερο τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, καθώς έφυγε νικήτρια από το Πριγκιπάτο με 84-82, χάρη σε τρίποντο του Λούκα Βιλντόζα λίγο πριν το φινάλε!
Η ΕΠΟ πληρώνει για να έρθει η Παραγουάη για φιλικό ματς, όμως δεν εισπράττει για να πάει η Εθνική στην Ουγγαρία, παρά καταβάλει η ίδια τα απαιτούμενα χρήματα
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που διεκδικούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εφόσον αυτός αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.