Σάββατο 01 Μαρτίου 2025
weather-icon 17o
Κανονικά στην αποστολή της Εφές για Ολυμπιακό οι Λάρκιν και Πουαριέ

Κανονικά στην αποστολή της Εφές για Ολυμπιακό οι Λάρκιν και Πουαριέ

Λάρκιν, Μπράιαντ και Πουαριέ βρίσκονται κανοικά στην αποστολή της Εφές για το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό, παρότι ακολουθούν θεραπεία.

Κανονικά εντός της αποστολής οι λαβωμένοι με προβλήματα παίκτες της Εφές, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως δεν είναι στο 100%.

Ο λόγος για τους Σέιν Λάρκιν (ενοχλήσεις στον αγκώνα), τον Βενσάν Πουαριέ, τον Ελάιτζα Μπράιαντ (ενοχλήσεις στο γόνατο) και τον Ερτσάν Οσμάνι (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), που παρότι ακολουθούν ακόμη θεραπεία, θα είναι στην δωδεκάδα και εναπόκειται στον Λούκα Μπάνκι αν και πόσο θα τους χρησιμοποιήσει.

Υπενθυμίζεται πως ακολουθεί διπλή αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα και η Εφές την Πέμπτη θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Δείτε την ανάρτηση της Εφές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 01 Μαρτίου 2025
Απόρρητο