Ο Χουάνπι είναι από σήμερα παίκτης του Βόλου, με τον σύλλογο της Μαγνησίας να ανακοινώνει την απόκτηση του, σήμερα (3/2). Ο Βενεζουελάνος έχει αγωνιστεί ξανά στη Super League, με τη φανέλα του Παναιτωλικού, τις σεζόν 22/23 και 23/24.
Ο νέος παίκτης του Βόλου, παίζει στη μεσοεπιθετική γραμμή, αλλλα μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί εξτρέμ. Ο 31χρονος, έχει αντιπρωσοπεύσει τη χώρα του 27 φορές, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει καταγράψει 86 συμμετοχές στη La Liga, κυρίως με τη Μάλαγα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου για την απόκτηση του Χουάνπι
«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου επιτελικού μέσου από τη Βενεζουέλα Χουάνπι.
Ο Χουάνπι αφού πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ενσωματώθηκε ήδη με την ομάδα του Βόλου.
Ο Χουάπνι είναι εν ενεργεία διεθνής και τους τελευταίους μήνες αγωνιζόταν στην Καράκας. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναιτωλικού, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει με επιτυχία από την Ισπανική Μάλαγα.
Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Χουάνπι».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.