Είπε μεταξύ άλλων: «Είχε πουλήσει κάποια μηχανήματα αξίας 32.000 εκ των οποίων είχε πάρει 2.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα ήταν συναλλαγματικές τις οποίες αρχικά είχε ελέγξει και μου είπε ότι ήταν αξιόπιστες. Κατόπιν όμως όταν πήγε να εισπράξει κατάλαβε ότι εξαπατήθηκε. Και χθες ήρθαν τα άτομα αυτά να πάρουν και άλλα μηχανήματα, να συνεχίσουν δηλαδή την εξαπάτηση και έγινε η συμπλοκή. Μιλάμε για έναν πολύ φτωχό άνθρωπο, τα χρήματα γι’ αυτόν ήταν μέσο επιβίωσης. Έγινε χθες το πρωί. Σήμερα το πρωί στις 7 πήρε την Αστυνομία για να παραδοθεί…».
Παράλληλα, γνωστό έγινε ότι ο δράστης ήταν παλιός γνώριμος των αρχών για άλλο περιστατικό, κατά το οποίο είχε επιτεθεί σε ένα τούρκικο φορτηγό.
Ο δράστης φέρεται να είχε σχέσεις και με την Χρυσή Αυγή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.