Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/2) στον Πειραιά, όταν τραμ συγκρούστηκε με μηχανάκι.
Το τροχαίο ατύχημα συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ύψος του Νέου Φαλήρου, με αποτέλεσμα ο οδηγός του δίκυκλου να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.
Δυστυχώς δεν φορούσε κράνος, σύμφωνα με το piraeuspress. Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία και να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο.
Ο συρμός του τραμ λόγω της σύγκρουσης ακινητοποιήθηκε ενώ σχηματίστηκαν και ουρές χιλιομέτρων από τα αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν να περάσουν.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.