Στην έκτακτη συνάντηση των ΥΠΕΞ της ΕΕ, στο περιθώριο του Μονάχου, ο Γ. Γεραπετρίτης
Η Ύπατη Εκπρόσωπος Κάγια Κάλας συγκαλεί άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που είναι παρόντες στο Μόναχο
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα συμμετάσχει αύριο, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30 π.μ., στην έκτακτη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο περιθώριο της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου.
Η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ, Κάγια Κάλας θα συγκαλέσει αύριο, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, μια άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που είναι παρόντες στο Μόναχο για να γίνει απολογισμός των τελευταίων επαφών με αξιωματούχους των ΗΠΑ και της Ουκρανίας.
Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, αρμόδιος για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Ανουάρ Ελ Ανουνί, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «βρισκόμαστε σε μια αποφασιστική στιγμή για το μέλλον της Ουκρανίας και της Ευρώπης» και ότι «η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας».
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Η ΑΑΔΕ θα «βλέπει» online τα αυτοκίνητα σε συνεργεία, πάρκινγκ, πλυντήρια
- Δουλειά και έρωτες: Τι ρόλο παίζει το επάγγελμα στις σχέσεις μας;
- Άνω Πατήσια: Σε ύφεση η φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
- ΗΠΑ: Πρώτη ήττα για Τραμπ και Μασκ – Νίκη υποψήφιας των Δημοκρατικών στο ανώτατο δικαστήριο του Ουισκόνσιν
- Το Μαξίμου στα κόκκινα και ο Χατζηδάκης σε ρόλο πυροσβέστη!
- Κακοκαιρία: Στο στόχαστρο και η Αττική τις επόμενες ώρες – Μετρούν πληγές οι κάτοικοι σε Πάρο, Μύκονο