ΠΑΟΚ: Μέσα ο Τάισον ενόψει Λαμίας – Εκτός Κοτάρσκι και Ότο (pic)
Ο ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε στην αποστολή του για την αναμέτρηση με τη Λαμία, τον Τάισον, αλλά άφησε εκτός τον τιμωρημένο Ότο και τον Κοτάρκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία (16/2, 20:00) στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική της Super League.
Οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν την αποστολή τους, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Τάισον, ενώ Γιόνι Ότο και Ντόμινικ Κοτάρσκι τέθηκαν εκτός. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ενώ ο τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ίωση και δεν μπορεί να αγωνιστεί.
Εκτός επίσης, έμειναν και ο Ντέγιαν Λόβρεν μαζί με τον Τζόναθαν Γκόμεζ. Ο Κροάτης συνεχίζει τη θεραπεία του και ο Αμερικάνος έκανε ατομική προπόνηση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.