Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκε την Κυριακή στο μίτινγκ του Τορούν και είχε καλύτερο άλμα στα 8,03 μ. στην έκτη του προσπάθεια.
Ο αθλητής κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον Ιταλό ΜατίαΦουρλάνι, που ήταν σε πολύ καλή ημέρα και πέτυχε 8,37μ. στο τελευταίο του άλμα, επίδοση που είναι η καλύτερη φετινή στον κόσμο και μόλις ένα εκατοστό πίσω από το ατομικό ρεκόρ του νεαρού Ιταλού.
Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με 7,78 μ. και συνέχισε στα 7,97 μ., 6,98 μ., 8,02 μ.,7,98 μ. και 8,03 μέτρα. Ο Σουηδός Τομπιας Μόντλερ στο έκτο του άλμα πέτυχε 8,03 μ. έριξε για λίγο τον Τεντόγλου στην τρίτη θέση, πριν εκείνος του απαντήσει με την ίδια προσπάθεια και ανέβει πάλι δεύτερος με καλύτερο δεύτερο άλμα.
Οι τρεις αθλητές αναμένεται να είναι οι πρωταγωνιστές τόσο του Ευρωπαϊκού όσο και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.