Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Καλάβρυτα – Διακοπτό
Νέα βλάβη καταγράφεται σε τρένο της Hellenic Train.
Τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε τρένο της Hellenic Train, που εκτελούσε το δρομολόγιο 1337 Καλάβρυτα – Διακοπτό, με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία να ακινητοποιηθεί κοντά στη στάση Μέγα Σπήλαιο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, η βλάβη αποκαταστάθηκε και το τρένο τέθηκε εκ νέου σε πλήρη λειτουργία και επέστρεψε στα Καλάβρυτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα στις 17:08 η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο 1337 Καλάβρυτα – Διακοπτό ακινητοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος κοντά στη στάση Μέγα Σπήλαιο.
Χάρη στην άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση του προσωπικού της Hellenic Train η βλάβη αποκαταστάθηκε, η αμαξοστοιχία τέθηκε εκ νέου σε πλήρη λειτουργία στις 18:05 και επέστρεψε στα Καλάβρυτα, από όπου οι 130 επιβάτες θα μετακινηθούν στον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία».
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα και παίζει στον τελικό Κυπέλλου
- Θεσσαλονίκη: 19χρονη κατήγγειλε 24χρονο για βιασμό μέσα σε περίπτερο όταν ήταν ανήλικη
- Ενίσχυση του δασικού οικοσυστήματος στο Δήμο Μυτιλήνης
- Κρατικό Νίκαιας: «Μη τολμήσουν να κάνουν διώξεις σε γιατρούς» – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια
- Μπορεί το Viagra να πολεμήσει την Αλτσχάιμερ;
- Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ

