Ο Φρίντεκ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και συμμετείχε σε μέρος της σημερινής (17/2) προπόνησης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.
Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της μεσημεριανής προπόνησης του Άρη για τον Μάρτιν Φρίντεκ. Ο Τσέχος αριστερός μπακ ανεβάζει ρυθμούς και συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος εκγύμνασης.
Ακόμα, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει τον Άλβαρο Σαμόρα, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη (19/02). Η μεθαυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Δασυγένειο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (23/02, 16:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής της Super League.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Μεσημεριανή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στην προπόνηση της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδια διατήρησης μπάλας και παιχνίδια σε μικρό χώρο για το δεύτερο γκρουπ).
Ο Μάρτιν Φρίντεκ ακολούθησε μέρος του προγράμματος.
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη (19/02).
Η μεθαυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Δασυγένειο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/02, 16:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.