Ξεκάθαρος ο Φλικ στους παίκτες του: «Πρέπει να το αποδεχτούμε…»
Ο Χάνσι Φλικ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του, με δηλώσεις του πριν από τον εντός έδρας αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ράγιο Βαγιεκάνο απόψε (17/2,
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, ζήτησε από τους παίκτες του να σταματήσουν να είναι… ασεβείς απέναντι στους διαιτητές μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τζουντ Μπέλινγκχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή στον αγώνα τους με την Οσασούνα (1-1).
Ο Μπέλινγκχαμ δήλωσε μετά τον αγώνα του Σαββάτου ότι δεν είχε προσβάλει τον διαιτητή και περιέγραψε την κατάσταση ως παρεξήγηση. Την Κυριακή, ζήτησε συγνώμη μέσω των social media για το ότι «άφησε τους συμπαίκτες του σε μια τόσο δύσκολη θέση».
Ο Φλικ, μιλώντας πριν από τον εντός έδρας αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ράγιο Βαγιεκάνο τη Δευτέρα, είπε ότι υπενθύμισε στους παίκτες του τη σημασία του να αποφεύγουν τις συγκρούσεις με τους διαιτητές.
Όσα είπε ο Φλικ
«Είναι ασέβεια. Για μένα, έτσι είναι. Αλλά δεν χρειάζεται να αποφασίσω εγώ (τις ποινές)», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή. «Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά και το είπα σήμερα στους παίκτες μου γιατί είναι πολύ σημαντικό.
Δεν είναι καλό για την ομάδα όταν κάνεις κάτι τέτοιο και παίρνεις κόκκινη κάρτα. Είναι αδυναμία και δεν μας αρέσει αυτό. Έχουμε ένα άτομο στο γήπεδο που έχει το δικαίωμα να συζητάει με τον διαιτητή και αυτό είναι ο αρχηγός. Πρέπει να το αποδεχτούμε», πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!