Πύργος: Συνελήφθη 20χρονος μαθητής που μαχαίρωσε 17χρονο μέσα στο σχολείο
Ο 20χρονος μαθητής Γ' Λυκείου έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον μικρότερο μαθητή της Α' Λυκείου, προκαλώντας του τραύμα στη λεκάνη
Στην σύλληψη του μαθητή που φέρεται να μαχαίρωσε 17χρονο σε Λύκειο του Πύργου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας συνέλαβαν έναν 20χρονο μαθητή για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε έτερο μαθητή Λυκείου, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Βρέθηκε ο σουγιάς
Παράλληλα, κατασχέθηκε και ένας σουγιάς, ως μέσο τέλεσης της επίθεσης σε βάρος του ανήλικου.
Την προανάκριση της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.
Το επεισόδιο
Σύμφωνα με τιςπληροφορίες του Patrisnews, το επεισόδιο ξεκίνησε ύστερα από μια φαινομενικά ήπια λογομαχία μεταξύ των δύο νεαρών, η οποία όμως πήρε απρόβλεπτη τροπή. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο 20χρονος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον μικρότερο μαθητή, προκαλώντας του τραύμα στη λεκάνη.
Στο σημείο έσπευσαν καθηγητές και μαθητές που προσπάθησαν να παρέμβουν, ενώ ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
