«Σε φαντάζομαι να ζητάς οξυγόνο, όπως τα παιδιά των Τεμπών» – Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου
Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καλογήρου, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα αποκαλυφθεί τι έχει συμβεί.
Στον ναό του Αγίου Αχιλλίου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, που εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε δύσβατη περιοχή του Τυρνάβου, έπειτα από 50 ημέρες αναζητήσεων.
Συγγενείς και φίλοι, μεταξύ των οποίων και η Μαρία Καρυστιανού, βρέθηκαν στο μητροπολιτικό ναό της Λάρισας θέλοντας να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον 39χρονο, με τον θείο του Βασίλη, Γιώργο Αποστολάκη να τονίζει ότι θα βρεθεί ο ένοχος.
Συγκεκριμένα, στον επικήδειο που εκφώνησε ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και αδελφός της μητέρας του εκλιπόντος ανέφερε: «Θα τα μάθουμε όλα… Δεν θα ησυχάσουμε, θα απαιτήσουμε τη δικαίωση… Θα βρούμε τους ενόχους…».
«Σε φαντάζομαι να ζητάς όπως τα παιδιά των Τεμπών οξυγόνο και αέρα» συμπλήρωσε ο κ. Αποστολάκης, ξυπνώντας μνήμες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.
«Να μην μιλάμε για αυτοκτονία»
Με θερμά λόγια για τον εκλιπόντα μίλησε ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμος ο οποίος σημείωσε: «Παιδί συγκροτημένο ο Βασίλης… Είχε συνειδητό βίο εκκλησιαστικό…»
«Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτοκτονία… Οφείλουμε να προσέχουμε τι λέμε Οι κουβέντες του καφενείου μεταφέρονται στο δημόσιο λόγο» συμπλήρωσε ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου.
- Σύστημα συναγερμού στα κινητά για αεροπορικές επιθέσεις εγκαθιστά η Σουηδία
- Γερμανία: Το ZDF απέλυσε δημοσιογράφο που χρησιμοποίησε βίντεο – προϊόν AI σε ρεπορτάζ για την ICE
- Κάρλο Μαρία Βιγκάνο: Ο αφορισμένος Αρχιεπίσκοπος είναι ο σύμβουλος του Μελ Γκίμπσον στο sequel της ταινίας Τα Πάθη του Χριστού
- Ουκρανία: Νέα τηλεδιάσκεψη κορυφής της Συμμαχίας των Προθύμων την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου
- Έλεγχοι για τα όρια ταχύτητας σε κατοικημένες περιοχές – Τι πρόστιμο θα πληρώσετε αν οδηγείτε με πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Έμειναν στην ίδια τάξη οι νέοι διαιτητές του Λανουά

