Προβλήματα στις μετακινήσεις τους ενδέχεται να έχουν όσοι επιλέγουν τις δημόσιες συγκοινωνίες και συνηθίζουν να χρησιμοποιούν το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ ώστε να ξέρουν πώς θα κινηθούν.
«Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να περιοριστεί η περίοδος αποκατάστασης» αναφέρει ο ΟΑΣΑ
Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, σήμερα το σύστημα της τηλεματικής δεν θα λειτουργεί για τεχνικούς λόγους. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα είναι κλειστό σήμερα Παρασκευή 21/2 το σύστημα τηλεματικής στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών και προστίθεται ότι «θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιοριστεί η περίοδος αποκατάστασης».
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν όσοι επιλέγουν τις δημόσιες συγκοινωνίες, καθώς η τηλεματική έχει καταστεί πλέον εκ των ων ουκ άνευ για την πλειονότητα των επιβατών.
Ακόμα και όσοι δεν κάνουν χρήση της εφαρμογής του ΟΑΣΑ (app) για κινητά, ενημερώνονται από τους πίνακες του συστήματος τηλεματικής στις στάσεις για το πότε ακριβώς θα περάσει το συγκεκριμένο δρομολόγιο ώστε να επιλέξουν αυτό που θα τους μεταφέρει πιο γρήγορα στον προορισμό τους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας