Ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε απέναντι στη Βίκινγκουρ επικρατώντας με 2-0 στο ΟΑΚΑ και παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των «16» του Europa Conference League.
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως οι Ισλανδοί δυσκόλεψαν τους Πράσινους, αλλά κατάφεραν να κάνουν αυτό που έπρεπε.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Βαγιαννίδης:
«Κάναμε το καθήκον μας. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο για να καθαρίσουμε την πρόκριση, φάνηκε η ποιότητα σε όλη την διάρκεια, αλλά πιστεύω αυτή την εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο μέρος, πρέπει να την δείχνουμε σε κάθε ημίχρονο που θα παίζουμε από εδώ και πέρα.
Μπορεί το όνομα του αντιπάλου να μην ήταν γνωστό, αλλά ήταν μια πολύ τίμια και δυνατή ομάδα και δεν ήταν εύκολη η πρόκριση, όσο περίμεναν κάποιοι».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.