Αλμπερτ Μπουρλά: Αποδοκίμασαν τον CEO της Pfizer στον Λευκό Οίκο – Το αμήχανο χαμόγελο του Τραμπ
Ο Αλμπερτ Μπουρλά είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει τη νέα κυβέρνηση Τραμπ μετά τις εκλογές του 2024
Εντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο CEO της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά στον Λευκό Οίκο όταν παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε εκδήλωση για τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας.
Ο Τραμπ έκανε αρκετές ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένου του διορισμού της Άλις Τζόνσον ως «τσάρισσας των απονομών χάριτος», εμφανίστηκε μαζί με τον Τάιγκερ Γουντς και ανακοίνωσε την ανέγερση αγάλματος προς τιμήν του Κόμπε Μπράιαντ
Όταν όμως παρουσίασε τον επικεφαλής της Pfizer ακούστηκαν από το κοινό δυνατά γιουχαΐσματα, με τον ίδιο τον Τραμπ να χαμογελά αμήχανα. «Εχουμε επίσης εδώ τον επικεφαλής της Pfizer, γι’ αυτό θέλω να τον ευχαριστήσω, έναν από τους σπουδαίους ανθρώπους, έναν από τους σπουδαίους επιχειρηματίες, σ’ ευχαριστώ Άλμπερτ, σ’ ευχαριστώ», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα με την Daily Mail o Μπουρλά είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει τη νέα κυβέρνηση Τραμπ μετά τις εκλογές του 2024, έχοντας μάλιστα δείπνο με τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, στο οποίο συζήτησαν τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης υγείας στις ΗΠΑ.
Ο Μπουρλά αποκάλυψε στους ενδιαφερόμενους στις αρχές Φεβρουαρίου ότι το ραντεβού έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο, λίγες εβδομάδες αφότου ο RFK Jr διορίστηκε επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS).
Οι δύο τους φέρεται να συζήτησαν για τις χρόνιες παθήσεις, τις καρδιαγγειακές παθήσεις και κυρίως για τον καρκίνο, κάτι που είναι κάτι που «έχει πολύ, πολύ ψηλά στο μυαλό του ο πρόεδρος», δήλωσε ο Μπουρλά σε μια τηλεδιάσκεψη για τα οικονομικά αποτελέσματα.
Δείτε το βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442