Η Ashley St. Clair ισχυρίζεται ότι ο Έλον Μασκ έχει δει τον γιο τους μόνο τρεις φορές
Ο Έλον Μασκ «δεν ήταν παρών στη γέννηση του παιδιού μας, δεν το συναναστράφηκε περισσότερες από τρεις φορές και δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την επιμέλεια του» υποστήριξε η Ashley St. Clair.
Η Ashley St. Clair, η συντηρητική συγγραφέας και ινφλουένσερ που αποκάλυψε ότι έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Έλον Μασκ, κατέθεσε μήνυση κατά του επιχειρηματία και αίτημα για την αποκλειστική κηδεμονία του βρέφους που φέρεται να μοιράζονται, ισχυριζόμενη ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla έχει συναντήσει το αγόρι «μόνο τρεις φορές» από τη γέννησή του τον Σεπτέμβριο του 2024.
Στην αίτηση της για την επιμέλεια, – την οποία κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου – η St. Clair ισχυρίζεται ότι είναι ο «μοναδικός γονέας και υπεύθυνος για τη φροντίδα» που «έχει γνωρίσει» το βρέφος της, το οποίο ακούει στο όνομα R.S.C.. Ισχυρίστηκε επίσης ότι, «με δική του επιλογή», ο φερόμενος ως πατέρας του μωρού Μασκ, 53 ετών, «δεν ήταν παρών στη γέννηση του παιδιού μας, δεν συναναστράφηκε περισσότερες από τρεις φορές το παιδί μας και δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την επιμέλεια του παιδιού μας».
«Ο εναγόμενος δεν έχει ζητήσει ποτέ να δει το παιδί μας σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση, δεν έχει επικοινωνήσει ποτέ μαζί μου για το παιδί μας χωρίς την προτροπή μου, δεν έχει ζητήσει ποτέ φωτογραφίες του παιδιού μας ούτε έχει ενημερωθεί για εκείνο μετά από ραντεβού με γιατρούς», έγραψε η St. Claire στην αίτηση για επιμέλεια.
View this post on Instagram
«Μια προσπάθεια να επιλυθεί αυτό το θέμα ιδιωτικά»
Σύμφωνα με τη κατάθεση, ο Έλον Μασκ συνάντησε την R.S.C. για πρώτη φορά στις 21 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη για δύο ώρες και στη συνέχεια πέρασε μία ώρα με την St. Clair και το παιδί την επόμενη ημέρα. Ο διευθύνων σύμβουλος είδε το παιδί «τελευταία φορά» στο Όστιν του Τέξας, στις 30 Νοεμβρίου, για μια συνάντηση που διήρκεσε «μόνο 30 λεπτά».
Η συντηρητική influencer ανέφερε επίσης ότι εκείνη και ο Μασκ άρχισαν μια «ερωτική σχέση τον Μάιο του 2023 ή περίπου τον Μάιο του 2023» και συνέλαβαν το μωρό τον Ιανουάριο του 2024. Η St. Clair ισχυρίστηκε ότι ο Μασκ «αναγνώρισε το παιδί σε διάφορες γραπτές αλληλογραφίες» και συμπεριέλαβε ένα στιγμιότυπο οθόνης των υποτιθέμενων γραπτών μηνυμάτων που αντάλλαξαν.
Η Karen B. Rosenthal, δικηγόρος της St. Clair, ανέφερε σε γραπτή δήλωση ότι η εταιρεία της «προσπαθεί να έρθει σε επαφή» με τον δικηγόρο και τον αντιπρόσωπο του Μασκ σε «μια προσπάθεια να επιλυθεί αυτό το θέμα ιδιωτικά», αν και είπε ότι ο αντιπρόσωπός του «δεν ανταποκρίθηκε στο παρελθόν».
*Με πληροφορίες από: People
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-128x85.jpg)






















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442