Μπακς – Νάγκετς 121-112: Νίκησε τη «μάχη» με τον Γιόκιτς ο Αντετοκούνμπο
Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν 121-112 των Ντένβερ Νάγκετς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κυριαρχεί (28 π.), απέναντι στην ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς (32 π.)
«Μάχη» γιγάντων στο Μιλγουόκι, εκεί όπου οι Μπακς νίκησαν τους Ντένβερ Νάγκετς με 121-112. Στο 32-25 ανέβηκαν τα Ελάφια, στο 38-21 έπεσε η ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς, που για ακόμη ένα βράδυ ήταν συγκλονιστικός (32 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ).
Ο Greek Freak έκανε double double με 28 πόντους και 19 ριμπάουντ, ενώ ο Ντέμιαν Λίλαρντ ήταν ξανά καλός (19 πόντοι, 3/6 τρίποντα). Κόυζμα (16 πόντοι, 1/5 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Λόπεζ (22 πόντοι, 1/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ) και Τρεντ (15 πόντοι, 3/4 τρίποντα), ήταν άξιοι συμπαραστάτες του Έλληνα αστέρα και έβαλαν το… λιθαράκι τους στη νίκη των Μπακς.
Η εμφάνιση του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Νάγκετς
Για τους ηττημένους, εκτός από τον «τριπλό» Γιόκιτς (32 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ) ξεχώρισαν οι Μάρεϊ (20 πόντοι, 2/5 τρίποντα), Γουέστμπρουκ (10 πόντοι, 1/4 τρίποντα) και Στρόδερ (12 πόντοι, 2/4 τρίποντα).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!