Ο Αλμέιδα επέλεξε «ανέτοιμο» τον Μαρσιάλ. Ο Γκαρθία ξεκίνησε σε τρίτο ντέρμπι σε μια εβδομάδα. Και οι δύο αποχώρησαν με μυϊκούς τραυματισμούς πριν την ανάπαυλα
Από μια απώλεια για ΑΕΚ και Ολυμπιακό ως τα μισά του δρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση είχε τον Άντονι Μαρσιάλ να αποχωρεί στο 36′, ενώ ο κυπελλούχος Ευρώπης έχασε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου τον Ντάνι Γκαρθία. Και οι δύο χτυπημένοι από μυϊκούς τραυματισμούς.
Ο Γάλλος της ΑΕΚ είχε να αγωνιστεί από τις 9/2 (το 5-0 με τον Πανσερραϊκό) και όπως αποδείχθηκε ο Αλμέιδα τον εμπιστεύτηκε απόψε χωρίς να είναι σίγουρος ότι ο άλλοτε άσος της Γιουνάιτεντ είναι στο 100%. Εξ ου και η αποχώρηση του με έναν τρόπο που παραπέμπει σε μια ακόμη θλάση. Τη θέση του πήρε ο Κοϊτά στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.
Και ο Ισπανός του Ολυμπιακού όμως κάπως έτσι την πάτησε. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει κάτι που δεν συνηθίζει. Να μην εξαιρεί τον συμπατριώτη του από το γνωστό rotation σε εβδομάδα με τρία ντέρμπι. Έπαιξε 90λεπτα με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ την Τετάρτη το «μουστάκι» πρόσθεσε άλλα 73΄.
Προφανώς η επιβάρυνση με ένα ακόμη ημίχρονο με ένταση και πολλές μονομαχίες έφερε και τη δική του αποχώρηση. Με έναν τρόπο που παραπέμπει αλά Μαρσιάλ σε θλάση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.
Οι σύλλογοι της Serie A συζήτησαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξέφρασαν ομόφωνα τις αντιρρήσεις τους για τους φορείς λαϊκής συμμετοχής φιλάθλων. Οι πέντε λόγοι που διαφωνούν
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League