Ο Ολυμπιακός πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην «Opap Arena» επικρατώντας με 1-0 χάρη στο τέρμα του Τσικίνιο στις καθυστερήσεις.
Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε μετά το παιχνίδι όπου στάθηκε στο γκολ του, ενώ ανέφερε πως οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον τίτλο.
Οι δηλώσεις του Τσικίνιο:
Για το ματς: «Ξέραμε ότι θα ήταν διαφορετικό από αυτό της Τετάρτης. Ένα ματς πρωταθλήματος, μπροστά στον κόσμο του αντιπάλου μας. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά δεν έχει ακόμα τίποτα τελειώσει. Θα παλέψουμε μέχρι το φινάλε για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Για το γκολ που σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, ήμουν χαρούμενος που καταφέραμε να νικήσουμε και να σκοράρουμε. Όμως το σημαντικότερο είναι ότι νικήσαμε και συνεχίζουμε».
Για το πόσο κοντά είναι ο Ολυμπιακός στον τίτλο: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να νικήσουμε. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.