Παρασκευή 11 Απριλίου 2025
weather-icon 12o
«Είναι έξαλλη»: Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν αντέχει να βλέπει συνεχώς τον Μπεν Άφλεκ με την πρώην του

«Είναι έξαλλη»: Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν αντέχει να βλέπει συνεχώς τον Μπεν Άφλεκ με την πρώην του

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ και πρωην ζευγάρι, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ περνούν πολύ χρόνο μαζί κι αυτό είναι κάτι που δεν αντέχει η pop star Τζένιφερ Λόπεζ.

Οι καθημερινοί -κοινοί θνητοί- ανθρώποι όταν αποφασίζουν να χωρίσουν (είτε το θέλουν είτε όχι) νιώθουν και μια ανακούφιση που δεν θα χρειάζεται να βλέπουν τον/ην πρώην συνεχώς μπροστά τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο, δεν ισχύει για τα αστέρια στον χώρο του θεάματος. Και δεν υπάρχει καλύτερο πρόσφατο παράδειγμα για αυτό από την Τζένιφερ Λόπεζ.

Η 55χρονη pop star μετά από δύο χρόνια γάμου με τον Μπεν Άφλεκ, αποφάσισε τον περασμένο Αύγουστο να χωρίσει. Και μπορεί το διαζύγιο να ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο βλέπει συνεχώς μπροστά της τον 52χρονο ηθοποιό.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, εδώ και αρκετούς μήνες, περνάει πάρα πολύ χρόνο με την πρώην του Τζένιφερ Γκάρνερ, με τους παπαράτσι να κάνουν ουρά κάθε φορά που εμφανίζονται μαζί. Το αποτέλεσμα είναι κάθε τρεις και λίγο να υπάρχουν φωτογραφίες τους στα ΜΜΕ, που συνήθως συνοδεύονται από ένα άρθρο τύπου «Μπεν και Τζεν ξανά μαζί;».

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Αποκορύφωμα, η κοινή τους έξοδος πριν από λίγες ημέρες για paintball, προκειμένου να γιορτάσουν τα 13α γενέθλια του γιου τους Σάμιουελ. Ο Μπεν Άφλεκ και η 52χρονη ηθοποιός είχαν έρθει τόσο κοντά που δεν θύμιζαν πρώην ζευγάτι και αυτό εξόργισε την Τζένιφερ Λόπεζ.

«Είναι έξαλλη με όλη αυτή την κατάσταση» είπε μια πηγή στην Page Six και συνέχισε: «Δεν είναι καθόλου χαρούμενη που βλέπει συνεχώς φωτογραφίες των δυο τους». Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει καμία επαφή πλέον με την JLo.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Νιώθει σαν να τις ρίχνουν συνεχώς αλάτι στην πληγή» τόνισε η πηγή και συμπλήρωσε: «Όλη αυτή η κατάσταση την επηρεάζει, σαν να παίζουν παιχνίδια με το μυαλό της».

Πάνω – κάτω, δηλαδή, στην ίδια θέση που είναι και ο Τζον Μίλερ. Ο σύντροφος της Γκάρνερ από το 2018 δεν έχει φτάσει (ακόμα) στο σημείο να είναι έξαλλος, έχει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, έχει δείξει με κάθε τρόπο νιώθει άβολα με τη σχέση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και «ζορίζεται» από την μόνιμη παρουσία του Άφλεκ στη ζωή της Τζένιφερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Απριλίου 2025
Απόρρητο