Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει επιληφθεί έρευνα για ψεύτικο λογαριασμό της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τονίζεται από το υπουργείο Πολιτισμού.
Ακολούθως υπογραμμίζεται πως «η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό σε καμία πλατφόρμα social media. Ως εκ τούτου, λογαριασμός που φαίνεται στο «X» με το όνομα «Λίνα Μενδώνη Lina Mendoni»(@MendoniL) δεν αντιστοιχεί σε πραγματικό προφίλ της υπουργού Πολιτισμού».
📌Ανακοινώνεται ότι η #ΥΠΠΟ Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό σε καμία πλατφόρμα social media.
Ως εκ τούτου, ο λογαριασμός @MendoniL δεν αντιστοιχεί σε πραγματικό προφίλ της ΥΠΠΟ.
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί.#MinCultureGr
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.