
Φωτιά σε εν κινήσει λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
Το περιστατικό με τη φωτιά σημειώθηκε περί τις 14:30 της Παρασκευής 14 Μαρτίου, στο ρεύμα εξόδου στο ύψος του Δερβενίου, στη Θεσσαλονίκη
Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς φωτιά ξέσπασε σε εν κινήσει λεωφορείο στο Δερβένι.
Το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 14:30 της Παρασκευής 14 Μαρτίου, στο ρεύμα εξόδου στο ύψος του Δερβενίου. Το λεωφορείο ανήκει στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και εκτελούσε τη γραμμή 84 (Θεσσαλονίκη – Μελισσοχώρι) του ΟΣΕΘ.
Πώς προκλήθηκε η φωτιά
Η πυροσβεστική υπηρεσία μετέβη στο σημείο με επτά πυροσβέστες και δύο οχήματα και κατέσβησε τη φωτιά που είχε προκληθεί στα ελαστικά του λεωφορείου. Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, η φωτιά σημειώθηκε λόγω «πολύ μικρής έκτασης ανάφλεξη του οπίσθιου αριστερού ελαστικού, μετά από έντονο φρενάρισμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου είναι ασφαλείς, ενώ δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Το λεωφορείο θα δρομολογηθεί κανονικά από την επόμενη εβδομάδα.

Στιγμιότυπο από την πυρκαγιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις