Σάββατο 15 Μαρτίου 2025
15:12
weather-icon 22o
Αναστασία Βελεγράκη: Η περίεργη εξαφάνιση της εύπορης εικαστικού – «Επένδυσε σε εταιρεία φάντασμα»

Αναστασία Βελεγράκη: Η περίεργη εξαφάνιση της εύπορης εικαστικού – «Επένδυσε σε εταιρεία φάντασμα»

Η περίεργη εξαφάνιση της εύπορης εικαστικού Αναστασίας Βελεγράκη, που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου, ώθησε στην περαιτέρω έρευνα της υπόθεσής της.

Η αδερφή της αγνοούμενης εικαστικού Αναστασίας Βελεγράκη, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», σχετικά με την εξαφάνιση της κυρίας η οποία είχε επενδύσει, εντός και εκτός εισαγωγικών, σε εταιρεία με κρυπτονομίσματα.

«Είμαστε εννέα αδέρφια αλλά εκείνη δεν είχε οικογένεια. Είχε ένα καλό εισόδημα και περιουσία. Ασχολούταν με διάφορα πράγματα για τα οποία δεν μας ενημέρωνε και φοβάμαι ότι κάποιοι την έχουν εγκλωβίσει. Έχει επενδύσει σε κάτι αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι απάτη είναι αυτή. Υπάρχουν έγγραφα και της εταιρείας. Έχει στείλει 20 χιλιάδες ευρώ σε έναν λογαριασμό που ανήκει σε αυτήν την εταιρεία, σε τράπεζα στην Ισπανία», λέει χαρακτηριστικά.

Προσθέτει πως δεν ήταν ένας εύπιστος άνθρωπος και αυτοί που την παγίδευσαν πρέπει να ήταν πολύ επαγγελματίες, γιατί τα οικονομικά της τα έψαχνε και τα πρόσεχε.

«Είχε δανείσει και σε κάποιον κύριο περίπου 10 χιλιάδες και δεν της τα έδινε και είχε κινηθεί νομικά απέναντί του. Εμείς δεν τον γνωρίζαμε αλλά αποκλείεται να του είχε δώσει χρήματα χωρίς να τον ξέρει. Από το δικαστήριο μάθαμε το όνομά του. Η αδερφή μου κρατάει μυστικά από όλους. Φοβόμαστε ότι κάποιοι την έχουν παγιδέψει και αυτό μας ανησυχεί πιο πολύ. Φανταστείτε να είναι κάπου και να την βασανίζουν», λέει και ανατριχιάζει.

Καμία κίνηση στους λογαριασμούς μετά την εξαφάνισή της

Από την εξαφάνισή της και μετά, όπως λέει, δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια κίνηση στις τράπεζές της και αυτό μπορεί να το δει και από τον κοινό τους λογαριασμό.

«Ήταν εικαστικός αλλά και καθηγήτρια οικιακής οικονομίας, μια δουλειά που αγαπούσε πολύ», καταλήγει η αδερφή της κυρίας Βελεγράκη.

Οι απάτες με κρυπτονομίσματα είναι από τις πλέον διαδεδομένες σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο κυνήγι του εύκολου πλουτισμού πέφτουν θύματα επιτήδειων, οι οποίοι ως επί το πλείστον έχουν έδρα το εξωτερικό.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Μαρτίου 2025
Απόρρητο