
Βουλή: Εκτός Προανακριτικής και ο Καλογερόπουλος της ΝΔ – Επικαλέστηκε προβλήματα υγείας
Προβλήματα υγείας ανέφερε ο βουλευτής Δημήτρης Καλογερόπουλος για να μην λάβει μέρος στην προανακριτική για τον Τριαντόπουλο στη Βουλή.
Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν τα προβλήματα για την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας πριν ακόμα εκκινήσουν και επίσημα οι εργασίες της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστου Τριαντόπουλου για τους χειρισμούς του στην τραγωδία των Τεμπων.
Αυτή τη φορά απρόθυμος να συμμετάσχει τις εργασίες της επιτροπής ήταν ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος μάλιστα είχε πάρει τη θέση του Γ. Κωτσού που εκείνος είχε δηλώσει κώλυμα.
Δεν ήθελε από την αρχή
Ο κ. Καλογερόπουλος φέρεται να μην συμφωνούσε από την αρχή να συμμετάσχει στις εργασίες μιας επιτροπής που για τους βουλευτές της ΝΔ μπορεί να αποδειχθεί καρμανιόλα και παρ’ όλες τις προσπάθειες που έγιναν φαίνεται πως δεν μεταπείστηκε.
Εντός της ημέρας πάντως αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη αντικατάσταση του βουλευτή, καθώς το πρωί της Τρίτης αναμένεται να γίνει η πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής για την εκλογή προεδρείου.
- Εθνική: Κλειστά χαρτιά από Γιοβάνοβιτς ενόψει Σκωτίας (Pics)
- Πούτιν: Δεν έχασε τίποτα μιλώντας στον Τραμπ – Ανέγγιχτες οι «κόκκινες γραμμές» του, κέρδισε χρόνο
- To σίκουελ της ταινίας «Ο εξωφρενικός κύριος Γκίλμορ» με τον Άνταμ Σάντλερ είναι καθ’ οδόν
- Διαφθορά: Mια ιστορία τόσο παλιά όσο και ο χρόνος
- Airbnb: Eνισχύει το μάρκετινγκ και κάνει προσλήψεις
- Eίσαι το ταίρι μου; Οι υπηρεσίες γνωριμιών υπόσχονται να μας σώσουν από την κόπωση των dating apps