
Ο Αταμάν ζήτησε να γίνει η τελευταία επίθεση, ο κόσμος τον γιούχαρε και έφυγε εκνευρισμένος χωρίς να κάνει δηλώσεις! (vid)
Ο Εργκίν Αταμάν προκάλεσε την άγρια γιούχα του κόσμου του Άρη και στο τέλος, μάλιστα, έφυγε εκνευρισμένος δίχως να κάνει δηλώσεις
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με σκορ 83-73 στο Αλεξάνδρειο και έκανε το 21/21 στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL, όμως μία απόφαση του Εργκίν Αταμάν πήγε να χαλάσει στο φινάλε το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, ο Αταμάν υπέδειξε στον Ντίνο Μήτογλου να κάνει την τελευταία επίθεση, με τον Έλληνα φόργουορντ να γράφει το τελικό 83-73 υπέρ των «πράσινων» στα 1.9″ και τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» να ξεκινά τις αποδοκιμασίες.
Η εντολή του Αταμάν στον Μήτογλου και τα γιουχαρίσματα
Ακολούθως, ο Τούρκος τεχνικός αποχώρησε εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια, αφήνοντας τον Χρήστο Σερέλη να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, όπως αναφέρθηκε στη μετάδοση.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις