Τα 100 χρόνια ζωής συμπλήρωσε στις 10 Μαρτίου ο Ολυμπιακός, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να δημοσιεύει σήμερα (17/3) τις ευχές από ποδοσφαιρικούς συλλόγους.
Ανάμεσά τους, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπενφίκα, η Μαντσεστερ Σίτι, η Γαλατασαράι και η Αλ Καλίτζ, ενώ παράλληλα υπάρχουν και τα χρόνια πολλά, μέσω βίντεο, από τους Ερνέστο Βαλβέρδε και Τσόρι Ντομίνγκεζ, μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός
⚽🔴⚪ Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, μας ευχήθηκε για τα 100 χρόνια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! / The global football community sent us its wishes for OLYMPIACOS’ 100th anniversary!
«Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, μας ευχήθηκε για τα 100 χρόνια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!», είναι η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο με τις ευχές αθλητικών συλλόγων και προσωπικοτήτων.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Στους... επτά ουρανούς πετούσε ο Χρήστος Κόντης μετά τη μεγάλη πρόκριση του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, τονίζοντας ότι η σημερινή μέρα είναι ορόσημο για τους Κρητικούς.
Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μετά την ήττα με 0-1 από τον ΟΦΗ και ο Μάρκο Νίκολιτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του είχε μείνει πνευματικά στις... γιορτές.