Η Λίβερπουλ θα συνεργαστεί ξανά με την Adidas, από τον Αύγουστο και φαίνεται ότι αυτή η συμφωνία της επιφέρει κάτι σπουδαίο. Πρόκειται για το θέμα της ανανέωσης του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και του Μοχάμεντ Σαλάχ, με τα συμβόλαια των δύο παικτών να λήγουν τον Ιούνιο.

Η γερμανική εταιρεία θα προσφέρει πολλά χρήματα στη Λίβερπουλ και αυτό ίσως οδηγήσει στην πολυπόθητη ανανέωση των δύο ποδοσφαιριστών. Ο Σαλάχ είναι στη Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2017, ενώ ο Φαν Ντάικ από τον Ιανουάριο του 2018.

Τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία της η Λίβερπουλ

Ο Αιγύπτιος και ο Ολλανδός είναι οι πρωταγωνιστές της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, καθώς έχουν κατακτήσει μέσα σε αυτές τις οκτώ σεζόν, πολλά τρόπαια, μεταξύ των οποίων το Champions League και την Premier League.

Να αναφέρουμε ότι με την έναρξη της συμφωνίας, η Λίβερπουλ θα βάλει στα ταμεία της πολλά εκατομμύρια και αυτά θα μπορέσει να τα ξοδέψει σε μεταγραφές, εκτός από τις ανανεώσεις συμβολαίων.