
Πρόβλημα με Κουρμπέλη στην Εθνική: Χάνει και τα δύο ματς με την Σκωτία (pics)
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός από τα δύο ματς της Εθνικής με τη Σκωτία.
Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη εκκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας για τα play-offs του Nations League με την Σκωτία, στις οποίες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιθυμεί να προβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην league A της διοργάνωσης.
Στην πρώτη προπόνηση ωστόσο παρουσιάστηκε πρόβλημα καθώς τέθηκε νοκ-αοτ ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ενόχληση στον δικέφαλο και δεν θα παίξει στα δύο ματς. Ο διεθνής άσος εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας ο οποίος έκρινε πως δεν πρέπει να αγωνιστεί.
Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους μέσα στο σαββατοκύριακο έκαναν αποκατάσταση ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Αύριο η προπόνηση είναι στις 18:00 και πάλι στον Ρέντη.
Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της Εθνικής
- Moody’s Upgrades Alpha Bank, Piraeus Bank
- Γιαμάλ: «Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League»
- Αστέρι, ετών 15: Ο Όουεν Κούπερ του Adolescence είναι Λίβερπουλ και θέλει να γίνει Spider-Man
- Γέροι στη δουλειά, νέοι στην ανεργία – Το δημογραφικό και η αγορά εργασίας
- Βόρεια Μακεδονία: Από τα 50 κλαμπ μόλις 22 έχουν έγκυρες άδειες – Μεγαλειώδης διαδήλωση
- Μαρσέιγ – Ολυμπιακός 12-7: Του έλειψε η ενέργεια και το καθαρό μυαλό