Ζωγράφου: Φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στην Πανεπιστημιούπολη
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό στου Ζωγράφου φαίνεται να είναι αυτοκτονία.
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, καθώς ένα φύλακας εντόπισε κρεμασμένο σε δέντρο έναν φοιτητή.
Ο φύλακας ειδοποίησε τις Αρχές γύρω στις 07:10 το πρωί και αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τη σορό του νεαρού.
Ερευνούν τα αίτια
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας προσανατολίζεται προς την αυτοκτονία.
Ωστόσο, παραμένουν άγνωστα τα αίτια της αυτοχειρίας του φοιτητή.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από το προσωπικό της Πανεπιστημιούπολης, όσο και από συμφοιτητές.
Παράλληλα, θα εξετάσουν και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της Πανεπιστημιούπολης, με σκοπό να δουν αν υπήρξε κάποιο γεγονός, πριν ο φοιτητής βάλει τέλος στη ζωή του.
- Αττική Οδός: Ποια θα είναι η νέα έξοδος που θα μειώσει το «κυκλοφοριακό»
- Rizzo: Η νεότερη πρόεδρος στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου
- «Ντρεπόμουν» – Η Πρισίλα Πρέσλεϊ κατακρίνει τον γάμο της Λίζα Μαρί με τον «χειριστικό» Μάικλ Τζάκσον
- Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson έφερε τη γιορτή του ποδοσφαίρου στη Λάρισα
- ΗΠΑ: Το μυστήριο των διδύμων αντρών που παρέλυσε τη Δικαιοσύνη – Πώς ένας βιασμός λύθηκε μετά από 38 χρόνια
- Αποσύρεται τον Δεκέμβριο από την ενεργό δράση ο Μπουσκέτς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις