ΗΠΑ: Πήγαν να ληστέψουν βενζινάδικο και αντί για όπλα είχαν πύθωνες
«Κουνούσαν τα φίδια και τα έβαζαν στον πάγκο» περιέγραψε υπάλληλος - Η αστυνομία προσπαθεί να τους εντοπίσει και ζητά πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι υπάλληλοι βενζινάδικου, όταν είδαν τέσσερα άτομα να πηγαίνουν να τους ληστέψουν κρατώντας φίδια. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Τενεσί και οι δράστες έκλεψαν έλαιο κάνναβης αξίας 400 δολαρίων.
Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάντισον, οι ληστές διακρίνονται να κρατούν τους πύθωνες αντί για όπλα.
Η δράση των ληστών με τους πύθωνες
Ο υπάλληλος, Mayur Raval, είπε ότι βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα του βενζινάδικου με τον αδελφό του, όταν δύο άνδρες και δύο γυναίκες μπήκαν μέσα κρατώντας τους πύθωνες.
«Κουνούσαν τα φίδια και τα έβαζαν στον πάγκο. Ένα άτομο έφερε πρώτα έναν πύθωνα και μετά κουβάλησε άλλον ένα. Το ένα φίδι ήταν λευκό και το άλλο καφετί», περιέγραψε.
Όπως ανέφερε, οι ληστές άρπαξαν συσκευασίες ελαίου κάνναβης από τον πάγκο, και θα έκλεβαν περισσότερες αν δεν ήταν πολλοί πελάτες μέσα στο κατάστημα εκείνη την ώρα.
«Έφεραν το αυτοκίνητό τους μπροστά στην πόρτα», είπε ο Raval. «Είχαν σχεδιάσει να έρθουν εδώ και να ληστέψουν το κατάστημα. Το φίδι είναι όπλο, ξέρετε», πρόσθεσε.
Οι δράστες διέφυγαν με σεντάν και η αστυνομία προσπαθεί μέσα από το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας να τους εντοπίσει, ενώ ζητάει και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.
- Ουκρανία: Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων με drones κατά του Κιέβου
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442