Στον εντοπισμό κι την αποκάλυψη νέου κυκλώματος επίορκων κρατικών υπαλλήλων στην Πολεοδομία της Ρόδου, προχώρησαν –όπως αποκαλύπτει το in- οι «αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι υπάλληλοι αυτοί διευκόλυναν νομιμοποιήσεις παράνομων ακινήτων και προχωρούσαν και σε άλλες ύποπτες ενέργειες.
Το τελευταίο 24ωρο υπάρχει έρευνα κι από την Επιτροπή για το Ξέπλυμα Χρήματος σε σχεση με τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν αποκομίσει οι κρατικοί υπάλληλοι.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αποκαλυφθεί παρόμοιο κύκλωμα – μαμούθ από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και στην Χαλκιδική.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».