
Ζελένσκι: Του τηλεφώνησε ο Μακρόν όσο μιλούσε με δημοσιογράφους – «Να σε πάρω εγώ σε 15-20 λεπτά;»
Τηλεφώνημα δέχθηκε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι από τον Εμανουέλ Μακρόν, όσο βρισκόταν σε επικοινωνία με τους δημοσιογράφους
Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα σημειώθηκε από τον Εμανουέλ Μακρόν στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όσο αυτός μίλαγε στους δημοσιογράφους. Εν τέλει ο Ουκρανός πρόεδρος τον παρακάλεσε να τον καλέσει λίγο αργότερα.
Η απρόσμενη κλήση στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ φαίνεται ο Ζελένσκι να δέχεται ερώτηση από μια δημοσιογράφο όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο απαντά και ακούγεται να λέει: «Συγγνώμη Εμανουέλ, έχω μια συζήτηση με δημοσιογράφους, μπορώ να σε πάρω εγώ σε 15-20 λεπτά;»
Μετά από μερικά δευτερόλεπτα στα οποία άκουσε τη θετική απάντηση του προέδρου της Γαλλίας, ο Ζελένσκι ακούγεται να λέει «ναι, παρακαλώ, ευχαριστώ Εμανουέλ, τέλεια, οκ, αντίο».
😊 Macron called Zelensky during his conversation with journalists
The Ukrainian president picked up the phone, explained that he was currently speaking with the media, and promised to call back right after. According to Zelensky, he and Macron talk on the phone approximately… pic.twitter.com/6LZ7e8cK4Y
— NEXTA (@nexta_tv) March 20, 2025
Ήταν όντως ο Μακρόν
Οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη ρώτησαν στη συνέχεια τον Ζελένσκι αν όντως στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Εμανουέλ Μακρόν, με τον πρόεδρο της Ουκρανίας να απαντά καταφατικά.
«Ναι, μόλις μίλησα με τον πρόεδρο Μακρόν. Μιλάμε πολύ συχνά, σχεδόν μια φορά την ημέρα» διευκρίνισε ο Ουκρανός πρόεδρος.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις