
Γιαννούλης ενόψει της ρεβάνς με την Σκωτία: «Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο»
Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σκωτία, δηλώνοντας αισιόδοξος πως η «γαλανόλευκη» μπορεί να πάρει την άνοδο.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο (23/3, 19:00) την Σκωτία στη ρεβάνς των πλέι οφ του Nations League, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στη League A της διοργάνωσης. Ο Δημήτρης Γιαννούλης εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου αναφέροντας πως οδηγός θα πρέπει να είναι το δεύτερο μέρος του πρώτου αγώνα, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Εθνική μπορεί να πετύχει τον στόχο της.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Γιαννούλης:
Για την ψυχολογία των παικτών ενόψει της ρεβάνς: «Σίγουρα δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, αλλά κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα μπούμε συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την άνοδο. Είμαστε πιο έτοιμοι για αυτό και πιστεύω ότι θα πάρουμε την άνοδο».
Για το τί πρέπει να αλλάξει η Εθνική και αν το δεύτερο ημίχρονο είναι οδηγός: «Σίγουρα είναι οδηγός το δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να βασιστούμε σε αυτό. Αλλά να εστιάσουμε και στο τί κάναμε λάθος στο πρώτο μέρος γιατί οι Σκωτσέζοι έδειξαν ότι μπορούν να απειλήσουν με κάθε τρόπο».
Για τη συνεργασία του με τον ΜακΛιν: «Έχω παίξει με τον Κένι, αλλά έχω παίξει με τον Χάνλεϊ και τον Γκίλμουρ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και τρομερός τύπος. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση ως παίκτη και ως προσωπικότητα και το επίπεδό του είναι εξαιρετικό για την Τσάμπιονσιπ και εκτιμώ ότι έπρεπε να αγωνίζεται κάπου υψηλότερα».
Για τα ισχυρά στοιχεία της Σκωτίας: «Ο χώρος του κέντρου είναι σημαντικός. Έχουν τρεις δυνατούς παίκτες. Αλλά και η αριστερή τους πτέρυγα. Έχουν γενικά ένα δυνατό σύνολο».
- ΣΥΡΙΖΑ για κατώτατο: Ο πρωθυπουργός εμπαίζει τους εργαζόμενους την ώρα που ο μισθός δεν φτάνει για να βγει ο μήνας
- Φωτιά τώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Επί ποδός η Πυροσβεστική
- Ηγέτες της Ναυτιλίας συμμετέχουν στο νέο Ναυτιλιακό Consortium του MIT με σκοπό την προώθηση της έρευνας και ανάπτυξης πρωτοποριακών τεχνολογιών
- 50.000 μερίδες φαγητού ετησίως προσφέρει κοινωνικό εστιατόριο Δήμου σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού
- Maritime Industry Leaders join new MIT Maritime Consortium with a mission to drive forward research and development of groundbreaking technologies
- Μέριλ Στριπ και Μάρτιν Σορτ – Η ιστορία δύο αξιολάτρευτων εραστών