
Ελένη Τσαλιγοπούλου: Άνδρας της τροχαίας τη σταμάτησε για αλκοτέστ και της ζήτησε να τραγουδήσει
Η άγνωστη περιπέτεια της Ελένης Τσαλιγοπούλου με τον έλεγχο της αστυνομίας.
Ο Κώστας Λειβαδάς προσκεκλημένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Τετράγωνα των αστέρων», που παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό που βίωσε μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Η περιπέτεια της Ελένης Τσαλιγοπούλου με το αλκοτέστ
Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 22 Μαρτίου ο γνωστός στιχουργός είπε χαρακτηριστικά:
«Ήταν χειμώνας του ’99 και εκείνο το βράδυ παίζαμε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Δημήτρη Μπάση και επειδή εκείνο το βράδυ δεν έπρεπε να οδηγήσει η Ελένη, είχαμε πιει λίγο παραπάνω μετά από παράσταση Σαββατιάτικη και είχαμε τελειώσει στις 4 το πρωί. Πήγα και εγώ μπροστά και οδηγούσε και ο Γιώργος Ανδρέου μπροστά με άλλο αυτοκίνητο.
Ελένη Τσαλιγοπούλου: Όταν αντί για αλκοτέστ τραγούδησε το «Τζιβαέρι»
«Και τελικά η Ελένη Τσαλιγοπούλου δεν πείθεται με τίποτα να πει ότι “είμαι η Ελένη Τσαλιγοπούλου” και να ζητήσει έστω ταπεινά μια δεύτερη ακρόαση στο θέμα λέγοντας ότι είναι Σάββατο, παίζαμε στο μαγαζί κλπ και της λέει αυτός (ο αστυνομικός) “κυρία μου δεν ξέρω δεν ξέρω τι λέτε, πάω να φέρω το μηχάνημα και αν είστε η Ελένη Τσαλιγοπούλου βγείτε από το παράθυρο και τραγουδήστε το “τζιβαέρι”” και η Ελένη το έκανε», παραδέχτηκε ο ερμηνευτής.
Στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη ρώτησε αν τελικά τους έγραψαν με τον ερμηνευτή να παραδέχεται ότι δεν γλίτωσαν το πρόστιμο.
- Οι ΗΠΑ ενέκριναν την πώληση drones στο Κατάρ αξίας σχεδόν 2 δισ. δολαρίων
- Η Ευρωπαϊκή Ενωση λυπάται «βαθιά» για την επιβολή δασμών από τον Τραμπ στα εισαγόμενα αυτοκίνητα
- Σοβαρό τροχαίο στην Παραλιακή – Εγκλωβισμένος ο οδηγός
- Pirelli στους κινέζους μετόχους της: Μειώστε το μερίδιο σας, έρχονται δασμοί
- Οι δασμοί έφεραν… παζάρια – Τι ζητούν οι Walmart και Target
- Κάτας: «Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε και αξίζαμε να κερδίσουμε»