Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Σκωτία στην Γλασκώβη, στη ρεβάνς του 0-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» για τα play-offs ανόδου στην πρώτη κατηγορία του Nations League.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 6ο λεπτό απείλησαν με τον ΜακΤόμινεϊ, αλλά ο Τζολάκης του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν για τη γαλανόλευκη. Ο Σκωτσέζος πήρε την κάθετη πάσα από τον συμπαίκτη του, μπήκε στην περιοχή της Εθνικής και σούταρε από πλάγια θέση δεξιά, αλλά ο Τζολάκης έπεσε και απέκρουσε.
Μια απόκρουση που δείχνει την σπουδαία κλάση του νεαρού τερματοφύλακα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.