Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη συμπλήρωσε τη χιλιοστή εκπομπή του και το «γιόρτασε» με μία ακόμη κατάκτηση κορυφής.
Την Παρασκευή 21 Μαρτίου, η εκπομπή έρευνας του MEGA παρέμεινε, όπως κάθε εβδομάδα, αμετακίνητη από την πρώτη θέση της τηλεθέασης, καταγράφοντας 27,4% στο σύνολο του κοινού και 24,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Αξιοσημείωτη ήταν η απήχηση του «Τούνελ» στις γυναίκες όπου, σε επιμέρους ηλικιακές ομάδες, τα μερίδια τηλεθέασης ξεπέρασαν το 30% και έφτασαν μέχρι και το 35%.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.