
Κατερίνη: 16χρονη έσωσε τον πατέρα της κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ
Με ιδιαίτερη ψυχραιμία μία 16χρονη κατάφερε να σώσει τη ζωή του πατέρα της κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ, κάτι που είχε μάθει στο σχολείο
Άμεσα έδρασε μία 16χρονη στην Κατερίνη, όταν χρειάστηκε να σώσει τον πατέρα της, κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση).
Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όταν ξαφνικά ο πατέρας της υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της οικογένειας.
Έσωσε τον πατέρα της με ΚΑΡΠΑ
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ μετά την ανακοπή που υπέστη ο 47χρονος, ενώ όση ώρα περίμεναν το πλήρωμα, η 16χρονη ξεκίνησε να κάνει ΚΑΡΠΑ στον πατέρα της.
Όταν έφθασε το πλήρωμα του ασθενοφόρου – μέσα σε 5 λεπτά σύμφωνα με πληροφορίες – είδε την 16χρονη να να προσπαθεί να σώσει τη ζωή του πατέρα της.
Όταν την ρώτησαν πώς το γνωρίζει ανέφερε ότι είχε κάνει σεμινάριο στο σχολείο της.
Στο νοσοκομείο της Κατερίνης μεταφέρθηκε, αρχικά, ο 47χρονος, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
- Η ΑΕΚ έκανε το 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Λαμέλα (vids)
- Κρήτη: Σοκάρουν οι διάλογοι των επίορκων υπαλλήλων της υγειονομικής υπηρεσίας Χανίων
- Ακυρώθηκε γκολ της ΑΕΚ για οφσάιντ (vid)
- H παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Νέα Υόρκη – Τελετάρχης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός τιμά την επέτειο
- «Ποιος τους κρατάει;» – Καταπέλτης Βερβεσός για τα μονταρισμένα ηχητικά του Πρώτου Θέματος
- Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Με τον Γιάρεμτσουκ στην κορυφή της επίθεσης (pic)